leeuw

Abonnementen

Wat de meeste mensen willen weten:

 • Hoe word ik abonnee?

  U kunt uw abonnement digitaal afsluiten via www.delimburger.nl/abonnement. Hier kunt u het abonnement kiezen wat het beste bij u past. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze lezersservice op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur via het telefoonnummer: 088-7766550.

 • Kan ik iemand een abonnement cadeau doen?

  Natuurlijk kunt u ook iemand een abonnement cadeau doen. Er zijn al abonnementen beschikbaar vanaf € 9,95. Ga voor een cadeauabonnement of waardebon naar onze webshop.

 • Ik heb via de website een abonnement aangevraagd, wanneer gaat deze in?

  Indien u via de website een abonnement aangevraagd heeft gaat deze normaal gesproken vier dagen na de aanvraag in of op de ingangsdatum die u zelf heeft aangegeven.

 • Stopt het abonnement automatisch?

  Dit is afhankelijk van uw abonnement. Een proefabonnement stopt automatisch, echter een doorlopend abonnement niet. Het abonnement moet u vier weken voor de einddatum van het abonnement opzeggen.

 • Ik wil De Limburger | Limburgs Dagblad online lezen, kan dat?

  U kunt de krant ook digitaal lezen als u een compleet, digitaal of zaterdag+ abonnement heeft afgesloten. Ga naar www.delimburger.nl/digitaal en meld u aan via uw abonneenummer. Lukt het u niet om het nummer te achterhalen, klik dan hier om uw abonneenummer op te vragen. 

Zoeken

 

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor nieuws & aanbiedingen van De Limburger / Limburgs Dagblad