leeuw

Bezorging

 

 • Mijn krant is te laat bezorgd, wat moet ik doen?

  De Limburger en Limburgs Dagblad bezorgen wij van maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur en op zaterdag voor 07.30 uur. Is uw krant te laat bezorgd? Onze excuses. Geef dit aan ons door via het volgende formulier

  U kunt natuurlijk wel uw krant digitaal lezen via www.delimburger.nl/digitaal. Bent u nog niet geregistreerd? Ga dan naar www.delimburger.nl/digitaal en meld u aan via uw abonneenummer. Lukt het u niet om het nummer te achterhalen, klik dan hier om uw abonneenummer op te vragen.

   

 • Hoe geef ik mijn bezorgklacht door?

  Uw bezorgklacht kunt u gemakkelijk online doorgeven. Klik hier om uw bezorgklacht door te geven.

  U kunt natuurlijk wel uw krant digitaal lezen via www.delimburger.nl/digitaal. Bent u nog niet geregistreerd? Ga dan naar www.delimburger.nl/digitaal en meld u aan via uw abonneenummer. Lukt het u niet om het nummer te achterhalen, klik dan hier om uw abonneenummer op te vragen.

 • Hoe zit het met de kosten?

  Heeft u de krant niet ontvangen, maar wel al betaald? De kosten verrekenen we met de volgende factuur. Daarbij hanteren we de abonnementsprijs van de krant. Om die reden is het belangrijk dat u het formulier invult. Heeft u een proefabonnement? Dan verlengen we de abonnementsperiode met een extra dag.

 • Wat zijn de bezorgtijden van De Limburger en Limburgs Dagblad?

  De Limburger en Limburgs Dagblad bezorgen wij van maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur en op zaterdag voor 07.30 uur.

  Vanaf 07:00 kunt u ook de krant digitaal lezen via www.delimburger.nl/digitaal en via de app. Bent u nog niet geregistreerd? Ga dan naar www.delimburger.nl/digitaal en meld u aan via uw abonneenummer.

 • Wat wordt er gedaan als ik in een korte tijd meerdere bezorgklachten heb?

  Indien u gedurende een aantal dagen of weken regelmatig bezorgklachten aan ons heeft doorgegeven wordt er een melding gestuurd naar de inspecteur van de bezorger.

Zoeken

 

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor nieuws & aanbiedingen van De Limburger / Limburgs Dagblad