leeuw

Bezorging

 

 • Mijn krant is te laat bezorgd, wat moet ik doen?

  De Limburger bezorgen wij van maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur en op zaterdag voor 08.00 uur. Is uw krant te laat bezorgd? Onze excuses. Geef dit aan ons door via het volgende formulier

  U kunt natuurlijk wel uw krant digitaal lezen via delimburger.nl/krant. Bent u nog niet geregistreerd? Ga dan naar delimburger.nl/krantenapp.

   

 • Hoe geef ik mijn bezorgklacht door?

  Uw bezorgklacht kunt u gemakkelijk online doorgeven. Klik hier om uw bezorgklacht door te geven.

  U kunt natuurlijk wel uw krant digitaal lezen via delimburger.nl/krant. Bent u nog niet geregistreerd? Ga dan naar delimburger.nl/krantenapp.

   

 • Hoe zit het met de kosten?

  Heeft u de krant niet ontvangen, maar wel al betaald? De kosten verrekenen we met de volgende factuur. Daarbij hanteren we de abonnementsprijs van de krant. Om die reden is het belangrijk dat u het formulier invult. Heeft u een proefabonnement? Dan verlengen we de abonnementsperiode met een extra dag.

 • Wat zijn de bezorgtijden van De Limburger?

  De Limburger bezorgen wij van maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur en op zaterdag voor 08.00 uur.

  Vanaf 07:00 kunt u ook de krant digitaal lezen delimburger.nl/krant. Bent u nog niet geregistreerd? Ga dan naar delimburger.nl/krantenapp.

   

 • Wat wordt er gedaan als ik in een korte tijd meerdere bezorgklachten heb?

  Indien u gedurende een aantal dagen of weken regelmatig bezorgklachten aan ons heeft doorgegeven wordt er een melding gestuurd naar de inspecteur van de bezorger.

Zoeken

 

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor nieuws & aanbiedingen van De Limburger