leeuw

Contact

Alvorens u contact met ons opneemt kunt u bij onze veelgestelde vragen kijken want dan kunnen wij u vaak direct helpen. 

Als u vandaag geen krant heeft ontvangen verwijzen wij u door naar het formulier "Krant niet ontvangen?". Heeft u een overige vraag, opmerking of klacht, waarvan u het antwoord niet op de website kunt vinden?

  1. Vul het onderstaande formulier in, of
  2. Stuur een brief naar: Media Groep Limburg, t.a.v. afdeling Lezersservice o.v.v. vraag/opmerking Postbus 5100, 6130 PC Sittard, of
  3. Bel ons op telefoonnummer: 088- 7766550

Belangrijke mededeling

Heeft u een digitaal account (registratie) bij De Limburger? Dan moeten we u vragen om uw gegevens te controleren en bovendien een nieuw wachtwoord aan te maken.

In een van de afgelopen dagen heeft u hierover een brief of e-mail ontvangen. Hierin leest u hoe u in enkele stappen uw gegevens kunt controleren en uw wachtwoord moet wijzigen. Vanaf nu dient u namelijk voor de digitale krant van De Limburger in te loggen met uw (nieuwe) e-mailadres en uw nieuwe zelfgekozen wachtwoord.

  • Heeft u een brief of e-mail ontvangen met daarin een unieke code om uzelf opnieuw te activeren? Klik dan hier om u te activeren.
  • Heeft u geen brief of e-mail ontvangen om uw account opnieuw te activeren? Registreer u dan hier om verder te blijven lezen.

 

Stap 1 van 1

Geslacht

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
 
Huisnummer + toevoeging
 
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer
 
E-mailadres
Wat wilt u aan ons doorgeven?
Maak uw keuzeDit heeft betrekking op:
Maak uw keuze
Korte toelichting
Uw krant

Zoeken

 

Wilt u niets missen?

Schrijf u in voor nieuws & aanbiedingen van De Limburger / Limburgs Dagblad